Spouwmuur Isolatie

Ronald Gerressen B.V. maakt gebruik van de producten van Knauf.  Supafil, Supafilloft, Jetspray zijn allemaal hoogwaardige producten. Als erkend installateur mogen de professionals van Ronald Gerressen B.V. deze producten hanteren.

SUPAFIL spouwmuurisolatie maakt uw woning comfortabeler, draagt bij aan een beter milieu, brengt uw maandelijkse energiekosten omlaag en verhoogd de waarde van uw woning.

SUPAFIL bestaat uit 80% gerecycled glas en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bindmiddelen. De inblaaswol geeft een blijvende optimale verdeling in de spouw, zonder dat het product inzakt, is waterafstotend, neemt geen vocht op. Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden, het vocht zal niet door de isolatielaag binnendringen. Vanzelfsprekend heeft SUPAFIL geen negatieve invloed op de binnenluchtkwaliteit van uw woning. Daarbij vormt SUPAFIL geen voedingsbodem voor schimmels of bacteriën en is het volledig reukloos en onbrandbaar.

Niet voor niets hebben in Nederland al meer dan 150.000 woningeigenaren gekozen voor SUPAFIL!!
Onbetwist marktleider word je tenslotte niet zomaar!

SUPAFIL spouwmuurisolatie wordt aangebracht door gespecialiseerde en erkende SUPAFIL installateurs. Ronald Gerressen B.V. en zijn medewerkers zijn deze erkende installateurs en kunnen binnen één dag uw spouwmuur met SUPAFIL inblaaswol isoleren. Onzichtbaar, zonder bouwvergunning en zonder breekwerk. Jaarlijks onderhoud is niet nodig. Een gemakkelijke en snelle stap naar een energieneutrale woning en een beter energielabel!

Meer informatie over Spouwmuurisolatie klik hier!

Erkend installateur Ronald Gerressen