MR. D.U. Stikkerstraat 10 Kantoorkamer 2.04
6842CW Arnhem
Bel ons direct
+31 26 311 60 20
Stuur ons een e-mail
info@ronaldgerressen.nl

Schakel Ronald Gerressen in voor:

 Spouwmuurisolatie 

Naast het aanbieden van een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan is het in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Dit gebeurd middels een spouwmuur onderzoek om uit te sluiten en ervoor te zorgen dat er geen obstakels / bouwafval in uw spouw aanwezig zijn.

Isoleren

Ronald Gerressen B.V. werkt met de producten van Knauf Insulation

Ronald Gerressen B.V. heeft gekozen om enkel te isoleren met de beste isolatiematerialen waarvan de hoogwaardige kwaliteit zich door de jaren heen in de praktijk reeds bewezen hebben. Dit om problemen achteraf uit te sluiten. De uiteindelijke keuze voor een bepaald isolatiemateriaal hangt af van uw woning en uw persoonlijke woonsituatie. Geen woning is namelijk gelijk. Een ding hebben deze materialen echter gemeen: de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden.

Ronald Gerressen B.V. isoleert nu onder andere met HR Plus Parels

Spouwmuur isolatie met Supafil

Supafil van Knauf Insulation is de eerste in innovatie op het gebied van spouwmuurisolatie sinds ruim 30 jaar. Supafil is een inblaaswol die speciaal door Knauf wordt gefabriceerd met maar één doel voor ogen: het optimaal isoleren van spouwmuren. Dankzij het verfijnde en unieke productieproces ontstaat een witte wol die zacht aanvoelt. Het witte uiterlijk heeft Supafil te danken aan de speciale siliconen behandeling, waardoor het als enige inblaaswol volledig waterafstotend is.

Samenstelling Supafil

Supafil bestaat voor ongeveer 97% uit glas, waarvan ruim drie kwart uit gerecycled glas. Dit maakt Supafil tot een uiterst duurzaam product, wat bovendien onbrandbaar is. Dit uit zich in een Eurobrandklasse A1. Daarnaast beschikt Supafil over zeer gunstige eigenschappen die een essentiële bijdrage leveren aan het wooncomfort. De ongekend hoge isolatiewaarde (0,034 W/m.K ) maakt een hoge energiebesparing mogelijk. Terwijl de geluiddempende eigenschappen van de wol bijdragen aan het akoestisch comfort. De uitstekende akoestische en thermische eigenschappen maken Supafil tot een absoluut topproduct. Niet voor niets hebben in Nederland inmiddels ruim 100.000 woningeigenaren bewust gekozen voor Supafil.