MR. D.U. Stikkerstraat 10 Kantoorkamer 2.04
6842CW Arnhem
Bel ons direct
+31 26 311 60 20
Stuur ons een e-mail
info@ronaldgerressen.nl

Schakel Ronald Gerressen in voor:

Dakpanreiniging & Dakpancoating

Op het moment dat uw dak beschadigd is komt u voor de beslissing om het gehele pannendak te laten vernieuwen. Dit heeft financieel verstrekkende gevolgen. Deze situatie kan worden voorkomen met het alternatief wat Ronald Gerressen B.V. u kan bieden.

Hoe komt mijn dak zo aangetast?

Diverse invloeden

Weersinvloeden, met mos en algengroei als resultaat kunnen in verbazingwekkend korte tijd een grauwe massa maken van het ooit zo smetteloze dak. Een pannendak kan er door allerlei factoren, waaronder het weer, zure regen, mos en algen lelijk uit te komen zien. De dakpannen zijn meestal echter niet alleen vervuild en verweerd, in de loop van de jaren zijn ze vaak nogal poreus geworden. Lekkages kunnen op termijn niet langer uit blijven en het dak ontsiert het aangezicht van de woning of het gebouw.

Dakpanreiniging

Met behulp van heetwater reinigingstechniek
De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd.

Aanvullende dakwerkzaamheden
Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.

Fris uw dak op met onze vakkundige dakreinigingsservice

Overige behandelingen

Antimosbehandeling
Tussen het reinigen en coaten wordt er een antimosbehandeling uitgevoerd.

Impregneren
Na de reiniging kan het het dak worden geimpregneerd, de impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen die tot in het hart van de pan doorwerkt.

Coaten
Middels onze airless spuitapparatuur wordt er met een werkdruk tussen de 100 en 150 bar, de in water oplosbare dakcoating op kunsthars-dispersiebasis aangebracht deze heeft vele voordelen zoals zijn weers, alkalisch en UV -bestendig en waterdampdoorlatendheid tevens bevat deze coating een preventieve werking t.a.v.algen en schimmelaangroei. 5 jaar fabrieksgarantie op de kleur van de verf.

Beschikbare kleuren

Voor dakcoating

Deze coating is uitermate geschikt voor alle betonnen en keramische dakpannen of asbestcementvrije golfplaten en zijn in de volgende kleuren te verkrijgen:

- Tegel rood
- Antraciet donkergrijs
- Antraciet grijs
- Rood bruin
- Zwart
- Koningsblauw
- Roestrood
- Donkerbruin
- Blauwzwart
- Mocca
- Bordeauxrood
- Woudgroen
- Wit

Al deze kleuren kunnen geleverd worden in mat, zijdeglans, glans en hoogglans.

 

✓ Bovengenoemde werkzaamheden worden uiteraard conform de hoogste veiligheidseisen van werken op hoogte middels inzet van onze hoogwerkers uitgevoerd.