MR. D.U. Stikkerstraat 10 Kantoorkamer 2.04
6842CW Arnhem
Bel ons direct
+31 26 311 60 20
Stuur ons een e-mail
info@ronaldgerressen.nl

Schakel Ronald Gerressen in voor:

Reiniging

Ronald Gerressen BV is al jaren gespecialiseerd in gevelreiniging en impregneren van gevels. Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn.

Dakreiniging

Voor een mooier aanzicht

Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, of dit nu een bedrijfspand, een woonhuis of een monumentale villa is. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat het, door de ontwerper beoogde aanzicht, van de gevel sterk kan verslechteren. Ook voor het plaatsen van gevelrenovatie steigers, uitkappen voegwerk, torbo-lagedruk vochtstralen en het plaatsen van nieuw voegwerk.

Ontsierende witte uitslag bij nieuwbouwprojecten, veelal veroorzaakt door overtollig en niet gereguleerd regenwater. Zout en / of kalk afzetting op de steen; dit is een resultaat wat u niet verwacht had. Oude verflagen kunnen, afhankelijk van de ondergrond, probleemloos verwijderd worden met de verschillende reinigingsmethodieken.

Uw dak, ons vak

Oplossing voor verweerde en poreuze daken

Weersinvloeden, met mos en algengroei als resultaat kunnen in verbazingwekkend korte tijd een grauwe massa maken van het ooit zo smetteloze dak. Een pannendak kan er door allerlei factoren, waaronder het weer, zure regen, mos en algen lelijk uit te komen zien. De dakpannen zijn meestal echter niet alleen vervuild en verweerd, in de loop van de jaren zijn ze vaak nogal poreus geworden. Lekkages kunnen op termijn niet langer uit blijven en het dak ontsiert het aangezicht van de woning of het gebouw. Op zo`n moment kan de woning eigenaar voor de beslissing komen te staan om het gehele pannendak te laten vernieuwen wat financieel verstrekkende gevolgen heeft. Deze situatie kan worden voorkomen met het alternatief wat Ronald Gerressen B.V. u kan bieden.

Geef je dak een frisse start met een grondige reiniging

Vastgoedonderhoud

Door Ronald Gerressen B.V.

Ronald Gerressen B.V. is gevestigd in Duiven. Dit is in de omgeving van Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in Dakpanreiniging en Coating, Graffitiverwijdering, Gevelreiniging, Gevel inspectie, Impregneren van gevels kortom alles wat te maken heeft met Vastgoedonderhoud. U kunt bij ons ook terecht in het geval van calamiteiten dankzij ons noodnummer. Maar voorkomen is beter dan genezen dus mocht u de mogelijkheid hebben om uw woning of bedrijfspand te laten inspecteren doen wij dit liever! Wij zijn gecertificeerd voor alles wat wij doen, echte professionals! Mocht u vragen hebben of iets willen weten aarzel dan niet wij staan u graag te woord.