Dakpanreiniging en Coating | Gevelreiniging | Graffitiverwijdering

Ronald Gerressen BV is al jaren gespecialiseerd in gevelreiniging en impregneren van gevels. Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn.
Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, of dit nu een bedrijfspand, een woonhuis of een monumentale villa is. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat het, door de ontwerper beoogde aanzicht, van de gevel sterk kan verslechteren.
Ook voor het plaatsen van gevelrenovatie steigers, uitkappen voegwerk, torbo-lagedruk vochtstralen en het plaatsen van nieuw voegwerk.
Ontsierende witte uitslag bij nieuwbouwprojecten, veelal veroorzaakt door overtollig en niet gereguleerd regenwater. Zout en / of kalk afzetting op de steen; dit is een resultaat wat u niet verwacht had.
Oude verflagen kunnen, afhankelijk van de ondergrond, probleemloos verwijderd worden met de verschillende reinigingsmethodieken.

Uw dak, ons vak

Ronald Gerressen B.V. heeft de oplossing voor verweerde en poreuze daken!
Weersinvloeden, met mos en algengroei als resultaat kunnen in verbazingwekkend korte tijd een grauwe massa maken van het ooit zo smetteloze dak. Een pannendak kan er door allerlei factoren, waaronder het weer, zure regen, mos en algen lelijk uit te komen zien. De dakpannen zijn meestal echter niet alleen vervuild en verweerd,in de loop van de jaren zijn ze vaak nogal poreus geworden. Lekkages kunnen op termijn niet langer uit blijven en het dak ontsiert het aangezicht van de woning of het gebouw.
Op zo`n moment kan de woning eigenaar voor de beslissing komen te staan om het gehele pannendak te laten vernieuwen wat financieel verstrekkende gevolgen heeft. Deze situatie kan worden voorkomen met het alternatief wat Ronald Gerressen B.V. u kan bieden.

Vastgoedonderhoud van Ronald Gerressen B.V.

Ronald Gerressen B.V. is gevestigd in Duiven. Dit is in de omgeving van Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in Dakpanreiniging en Coating, Graffitiverwijdering, Gevelreiniging, Gevel inspectie, Impregneren van gevels kortom alles wat te maken heeft met Vastgoedonderhoud. U kunt bij ons ook terecht in het geval van calamiteiten dankzij ons noodnummer. Maar voorkomen is beter dan genezen dus mocht u de mogelijkheid hebben om uw woning of bedrijfspand te laten inspecteren doen wij dit liever! Wij zijn gecertificeerd voor alles wat wij doen, echte professionals! Mocht u vragen hebben of iets willen weten aarzel dan niet wij staan u graag te woord.

Gevelreiniging

Ronald Gerressen BV kan desgewenst een gevel inspectie voor u uitvoeren, in de bestaande gevels worden steekproefsgewijs kleine gaten in het buitenspouwblad geboord en middels een endoscoop wordt de conditie van het huidig anker bekeken. Op deze wijze kan eenvoudig vastgesteld worden of er corrosie is opgetreden! De resultaten van de inspectie worden door Ronald Gerressen BV in een uitgebreid testrapport, compleet met foto of videomateriaal vastgelegd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Graffitiverwijdering

Ronald Gerressen BV heeft special voor graffitiverwijdering de modernste reinigingstechnieken en vaklieden in huis. In de loop van de jaren hebben wij hier van ons specialisme gemaakt. Graffiti kan vervelend zijn en grote gevolgen afhankelijk van de tekening of tekst. Aarzel u daarom niet om een professional in te huren die deze kan komen verwijderen. Wij staan voor uw klaar 24 uur per dag.

Dakpanreiniging

De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd.

Aanvullende dakwerkzaamheden
Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.

Uw woning een onderhoudsbeurt nodig?

Heeft uw woning of bedrijfspand een opknapbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Met Ronald Gerressen B.V. uit Duiven zit u er warmpjes bij! Wij zijn actief in Arnhem en omstreken. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!