MR. D.U. Stikkerstraat 10 Kantoorkamer 2.04
6842CW Arnhem
Bel ons direct
+31 26 311 60 20
Stuur ons een e-mail
info@ronaldgerressen.nl

Oude spouwmuurisolatie verwijderen

Ronald Gerressen BV beschikt over eigen afzuigapparatuur en speciaal gereedschap om oude type spouwmuurisolatie bijvoorbeeld EPS parels of wol te kunnen verwijderen. Dit is voor u de oplossing  als op dit moment vochtproblemen of doorslag heeft van uw oude isolatie systeem. Want inmiddels zijn  er op dit moment veel betere isolatietechnieken die meer energie besparen. Daarnaast geven deze nieuwe isolatieproducten  van Knauf Insulation geen risico op vochtdoorslag in de gevel.

Uitzakking

Oudere spouwmuur-isolatiematerialen kunnen slecht zijn voor je huis vanwege uitzakking. Vroeger werden namelijk de muren onder meer geïsoleerd met losse materialen. Zoals de verouderde type steenwollen, glaswollen of diverse schuimen en oude EPS parels.

Verouderde isolatie

De verouderde isolatie types zijn kwalitatief minder goede isolatiematerialen en die kunnen op den duur behoorlijk in volume afnemen en daardoor compleet inzakken. Dat wil zeggen dat het zich mogelijk nu onderin de spouw heeft opgehoopt en de kans op vochtindringing en doorslag vergroot. Dan is dus geen vochtbestrijding nodig maar wel het verwijderen van spouwmuurisolatie.