Gevelrenovatie | Gevelinspectie | Gevelbescherming

Gevelrenovatie is een specialisatie bij Ronald Gerressen B.V. Onze collega's zijn gekwalificeerd voor werkzaamheden in gevelrenovatie, gevelreiniging, gevelbescherming en metselwerk verankeringen.
Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Wij renoveren gevels, door het voegwerk uit te kappen en door de voegen te herstellen.
Ons motto is: Een mooie voorgevel is het visitekaartje van uw huis!

Gevelbescherming, onder het motto van ‘beter voorkomen dan genezen’. Wij impregneren de gevel, waardoor het vocht van regen vermeden of sterk gereduceerd kan worden.
Heeft u veel last van graffiti? Ter voorkoming van graffiti brengen wij systemen aan waardoor de graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd.

Ronald Gerressen B.V. kan desgewenst een gevelinspectie voor u uitvoeren. In de bestaande gevels worden steekproefsgewijs kleine gaten in het buitenspouwblad geboord en middels een endoscoop wordt de conditie van het huidig anker bekeken. Op deze wijze kan eenvoudig vastgesteld worden of er corrosie is opgetreden! De resultaten van de inspectie worden door Ronald Gerressen B.V. in een uitgebreid testrapport, compleet met foto of videomateriaal vastgelegd.
Voor meer informatie over de unieke renovatie-spouwmuuranker van B+Btec kunt u hier de digitale folder bekijken.

Spouwmuuranker renovatie

Veel kopgevels van hoogbouwflats hebben of krijgen hiermee mee te maken!

Ronald Gerressen B.V. kan voor u het nieuwe unieke roestvrijstalen renovatie spouwanker van B+Btec plaatsen. Door het unieke ontwerp kan hij in boorgaten van slechts 12mm worden gemonteerd waardoor het vrijwel onzichtbaar kan worden toegepast, dit gebeurt via de buitenzijde van het gebouw,waarna deze wordt deze gedicht met speciale vulmiddelen. Dit nieuwe anker vervangt dus het huidige vaak doorgerotte spouwanker zonder veel breekwerk.

Ronald Gerressen B.V. is al jaren gespecialiseerd in gevelreiniging en impregneren van gevels. Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn. Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, of dit nu een bedrijfspand, een woonhuis of een monumentale villa is. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat het, door de ontwerper beoogde aanzicht, van de gevel sterk kan verslechteren.
Ook voor het plaatsen van gevelrenovatie steigers, uitkappen voegwerk, torbo-lagedruk vochtstralen en het plaatsen van nieuw voegwerk.

Ronald Gerressen B.V. groep

Vastgoedonderhoud van Ronald Gerressen B.V.

Ronald Gerressen B.V. is gevestigd in Duiven. Dit is in de omgeving van Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Bodemiolatie, Dakisolatie, Gevelrenovatie, Gevelreiniging kortom alles wat te maken heeft met Vastgoedonderhoud. U kunt bij ons ook terecht in het geval van calamiteiten dankzij ons noodnummer. Maar voorkomen is beter dan genezen dus mocht u de mogelijkheid hebben om uw woning of bedrijfspand te laten inspecteren doen wij dit liever! Wij zijn gecertificeerd voor alles wat wij doen, echte professionals! Mocht u vragen hebben of iets willen weten aarzel dan niet wij staan u graag te woord.

Gevelrenovatie

Ronald Gerressen BV is al jaren gespecialiseerd in gevelreiniging en impregneren van gevels. Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn. Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Wij renoveren gevels, door het voegwerk uit te kappen en door de voegen te herstellen. Gevelrenovatie is enorm belangrijk voor het onderhoud aan je huis. Door tijdig de gevel te renoveren kun je grote schade voorkomen en daarmee dus veel ellende en geld besparen. Wij kunnen u adviseren omtrent uw woning of bedrijfspand, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gevelinspectie

Ronald Gerressen BV kan desgewenst een gevelinspectie voor u uitvoeren, in de bestaande gevels worden steekproefsgewijs kleine gaten in het buitenspouwblad geboord en middels een endoscoop wordt de conditie van het huidig anker bekeken. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de veiligheid van uw woning of bedrijfspand? Een inspectie op locatie kan u daarbij helpen om het beste beeld te vormen en waar nodig onderhoud te plegen. Inspecties geven zekerheid en uitsluitsel bij bijvoorbeeld: scheurvorming, verzakkingen, constructieve veiligheid. Aarzel niet en laat Ronald Gerressen B.V. voor u een inspectie uitvoeren.

Gevelbescherming

Gevelbescherming, onder het motto van ‘beter voorkomen dan genezen’. Wij impregneren de gevel, waardoor het vocht van regen vermeden kan worden. Invloeden van weer, verkeer, industrie, natuur en vandalisme is voor een groot deel te voorkomen door het gebruik van de juiste middelen en technieken. Ronald Gerressen B.V. kan u advies geven omtrent deze preventie technieken en deze tegelijkertijd ook voor u uitvoeren.
Heeft u veel last van graffiti? Ter voorkoming van graffiti brengen wij systemen aan waardoor de graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd.

Spouwmuurisolatie | Dakisolatie | Bodemisolatie van Ronald Gerressen B.V.

Uw woning een onderhoudsbeurt nodig?

Heeft uw woning of bedrijfspand een opknapbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Met Ronald Gerressen B.V. uit Duiven zit u er warmpjes bij! Wij zijn actief in Arnhem en omstreken. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!