MR. D.U. Stikkerstraat 10 Kantoorkamer 2.04
6842CW Arnhem
Bel ons direct
+31 26 311 60 20
Stuur ons een e-mail
info@ronaldgerressen.nl

Schakel Ronald Gerressen in voor:

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een specialisatie bij Ronald Gerressen B.V. Onze collega’s zijn gekwalificeerd voor werkzaamheden in gevelrenovatie, gevelreiniging, gevelbescherming en metselwerk verankeringen.
Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Wij renoveren gevels, door het voegwerk uit te kappen en door de voegen te herstellen.

Gevelbescherming

Gevelreiniging en impregneren van gevels

Wij impregneren de gevel, waardoor het vocht van regen vermeden of sterk gereduceerd kan worden. Heeft u veel last van graffiti? Ter voorkoming van graffiti brengen wij systemen aan waardoor de graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd.

Gevelinspectie

Met een uitgebreid testrapport

Ronald Gerressen B.V. kan desgewenst een gevelinspectie voor u uitvoeren. In de bestaande gevels worden steekproefsgewijs kleine gaten in het buitenspouwblad geboord en middels een endoscoop wordt de conditie van het huidig anker bekeken. Op deze wijze kan eenvoudig vastgesteld worden of er corrosie is opgetreden! De resultaten van de inspectie worden door Ronald Gerressen B.V. in een uitgebreid testrapport, compleet met foto of videomateriaal vastgelegd.

Ons motto: Een mooie voorgevel is het visitekaartje van uw huis!

Spouwmuuranker renovatie

Veel kopgevels van hoogbouwflats krijgen hiermee mee te maken!

Ronald Gerressen B.V. kan voor u het nieuwe unieke roestvrijstalen renovatie spouwanker van B+Btec plaatsen. Door het unieke ontwerp kan hij in boorgaten van slechts 12mm worden gemonteerd waardoor het vrijwel onzichtbaar kan worden toegepast, dit gebeurt via de buitenzijde van het gebouw,waarna deze wordt deze gedicht met speciale vulmiddelen. Dit nieuwe anker vervangt dus het huidige vaak doorgerotte spouwanker zonder veel breekwerk.

Specialisme

Gevelreiniging en impregneren van gevels

Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn. Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, of dit nu een bedrijfspand, een woonhuis of een monumentale villa is. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat het, door de ontwerper beoogde aanzicht, van de gevel sterk kan verslechteren.
Ook voor het plaatsen van gevelrenovatie steigers, uitkappen voegwerk, torbo-lagedruk vochtstralen en het plaatsen van nieuw voegwerk.