Zolder en dakisolatie

Supafil Loft is gemakkelijk en snel te verwerken, en laat geen vuil na. Toch is het na-isoleren van verloren zolder ruimtes, een vakwerk dat door een Supafil Erkend Installateur moet worden uitgevoerd. Hij zorgt ervoor dat Supafil perfect verdeeld wordt zodat u er het maximale rendement uit haalt.

Eerst wordt onderzocht of de de verloren zolder ruimte geschikt is voor het blazen van isolatie op de vloer.

Over meerdere plaatsen op de vloer van de zolder ruimte worden R-meters geplaatst die een evenredige verdeling van het isolatie materiaal garanderen over de volledige vloer.

In het geval van de aanwezigheid van een zolder luik, wordt hierom heen een opstaande rand geplaatst die voorkomt dat het isolatie materiaal uit de zolder ruimte valt tijdens het openen van dit luik.

Ronald Gerressen B.V. is een erkend installateur en kan u adviseren over de mogelijkheden over dakisolatie en het isoleren van uw zolder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Supafil Loft

Supafil Timber Frame

Supafil Timber Frame is snel en eenvoudig aan te brengen in houtskeletbouw wanden, plafonds en hellende daken.

In nieuwbouw toepassingen kunnen houtskeletbouw wanden volgeblazen worden met Supafil. In combinatie met het Homeseal system, biedt Supafil een perfecte oplossing voor luchtdicht bouwen. Met de juiste combinatie van hoogwaardige producten, wordt eenvoudig een duurzame, luchtdichte en energiezuinige gebouwschil gerealiseerd.

Terwijl de spouwmuur gevuld wordt, kan ook het plafond, de loft of het hellende dak worden (na-)geisoleerd. Met hetzelfde gemak wordt Supafil Timber Frame ingeblazen tussen de gordingen of spanten in het hellende dak. Ook de nok kan meegenomen worden, net als andere (niet zichtbare) lege ruimtes en onregelmatige aansluitingen van het dak. Door de optimale vulling worden koudebruggen en energieverliezen voorkomen.

Download hier de brochure!
Supafil Loft
Supafil Loft