MR. D.U. Stikkerstraat 10 Kantoorkamer 2.04
6842CW Arnhem
Bel ons direct
+31 26 311 60 20
Stuur ons een e-mail
info@ronaldgerressen.nl

Schakel Ronald Gerressen in voor:

Gevelreiniging / impregneren 

Gevelreiniging en impregnering is een specialisatie bij Ronald Gerressen B.V. Hierbij zijn vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang. Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, of dit nu een bedrijfspand of een woonhuis is.

Gevelreiniging

Reiniging en impregneren van gevels

Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen. Met de inzet van onze hoogwerkers en speciale reinigingsmachines met 2 verschillende reinigingstechnieken reinigen wij gemetselde gevels, damwand profielen en geschilderde gevels. Deze kunnen wij  door middel van aangepaste druk warmwater 10 tot 200 bar of middels onze hotblaster (kokend heet water techniek unit tot 100 graden tot 500 bar) reinigen.

Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Brand & roetreiniging.
  • Graffiti
  • Verwijderen van verf van gevels.
  • Impregneren & Coaten.
  • Plaatsen van spiraal, glij en spouwmuurankers

Gevelbescherming

Impregneren van gevels

Naast het reinigen impregneert Ronald Gerressen B.V. uiteraard ook gevels waardoor het vocht van regen vermeden of sterk gereduceerd kan worden. Wij werken enkel met de producten van Remmers bouwchemie. Dit zijn de beste producten op het gebied van gevelbescherming!

Heeft u veel last van graffiti? Ter voorkoming van graffiti brengen wij systemen aan waardoor de graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd.

Ook voor het uitvoeren van een anti mos behandeling kunt u bij ons terecht.

Ons motto: Een mooie voorgevel is het visitekaartje van uw huis!

Aanbrengen van spouwmuurankers

Veel kopgevels van hoogbouwflats krijgen hier de komende jaren mee te maken!

Ronald Gerressen B.V. kan desgewenst een gevelinspectie voor u uitvoeren. In de bestaande gevels worden dan steekproefsgewijs kleine gaten in het buitenspouwblad geboord en middels een endoscoop wordt de conditie van het huidige spouwmuuranker bekeken.

Eventueel wordt meteen de muur opengemaakt, op deze wijze kan eenvoudig vastgesteld worden of er corrosie is opgetreden!

Gevelinspectie en resultaten

De resultaten van de gevelinspectie worden door Ronald Gerressen B.V. in een uitgebreid rapport, compleet met foto materiaal vastgelegd. Ronald Gerressen B.V. kan voor u de nieuwe  roestvrijstalen renovatie spouwankers bij plaatsen. Dit gebeurt via de buitenzijde van het gebouw met  inzet onze hoogwerkers.

Door middel van een speciaal boorpatroon waarna de ankers worden geplaatst wordt deze gedicht met speciale vulmiddelen.

De nieuwe ankers ( leverbaar in verschillende maten en type) vervangt dus het huidige vaak doorgerotte spouwanker zonder veel breekwerk.

Het aantal ankers en het type dat wordt uiteraard van te voren bepaald.