Snelle service – gegarandeerd succes!

Verstopte afvoeren kunnen veel overlast bezorgen. Hoe sneller kan worden ingegrepen, hoe beter het is. Ronald Gerressen is 24 uur per etmaal paraat met een uitgebreid scala aan apparatuur. Voor verstopte afvoeren binnenshuis, waar niet met waterdruk gewerkt kan worden, wordt gebruik gemaakt van veermachines. Voor verstoppingen van zwaardere aard wordt een hogedrukunit ingezet. De unit kent een drukopbrengst van maar liefst 200 bar met een wateropbrengst van 60 liter water per minuut! 

Hiermee kan elke verstopping succesvol worden verholpen. Door de zware capaciteit kan de unit zelfs worden ingezet voor rioolreinigingswerkzaamheden bij buizen met een diameter van 600 mm. De machines kunnen, dankzij een radiografische afstandsbediening, vanaf de ontstoppingsplaats worden bestuurd. Snel en zeker.

Dag- en nachtservice - 7 dagen per week (Calamiteitennummer: 026-3116020)

Ronald Gerressen beschikt over compleet uitgeruste servicewagens, bemand door ervaren service-monteurs. Een storingsmelding kan dan ook direct worden doorgegeven, waarna de service-monteur in alle gevallen snel ter plaatse is. Overdag of 's nachts, want Ronald Gerressen Dienstverlening staat 24 uur per etmaal, 7 dagen per week, paraat.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst?

Calamiteitendienst Offerte Formulier

Rioolwerken

Indien frequent riool vertstoppingen voorkomen in eenzelfde rioolstelsel, kan inspectie met behulp van tv-camera uitkomst bieden bij het zoeken naar de oorzaken van de problemen: verzakking van rioolbuizen, doorgroei van boomwortels, scheurvorming etc. Wij kunnen leidingen vanaf 40 mm tot 400 mm over een lengte van 50 meter met onze kleurencamera inspecteren. Indien gewenst kan er een opname van het rioolstelsel op videoband geleverd worden. Tevens kunnen wij deze leidingen lokaliseren door middel van een peil zender en ontvanger. Zo weet u precies waar het probleem zich voordoet.

Snel problemen verhelpen
Ronald Gerressen rekent het als haar taak problemen snel te verhelpen. De servicewagens zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment afvoermateriaal, zodat in voorkomende gevallen ook direct reparatie kan plaatsvinden.

Onderhouds contracten mogelijk 
Van particulier, bedrijf- of woningbouwvereniging. Voor iedere doelgroep bieden wij de mogelijkheid om tegen een gering maandbedrag (vanaf €2,20 per maand) deel te nemen aan een ontstoppings fonds. Hiermede voorkomt men onverwachte hogere uitgaven op een onverwacht moment. Voor leden van dit rioolfonds worden de verstoppingen kosteloos verholpen.

Voor meer informatie over het rioolfonds kunt u hier de digitale folder bekijken.

Mini kraan web pagina 008

P1010017a

Rioolreparaties

Waar veel rioolbedrijven na het ontstoppen de boel weer inpakken en weggaan; Gaat Ronald Gerressen dienstverlening B.V. op dat moment juist door!

Dus ook voor het vernieuwen of repareren van uw buitenriolering bent u bij ons aan het goede adres.

Naast een speciale aanhangwagen die compleet is ingericht met een ruim assortiment aan p.v.c. materialen / riool buizen / hulpstukken en gereedschappen, is Ronald Gerressen BV tevens in het bezit van een eigen mini kraan die door zijn omvang op het smalst 680 mm en op zijn breedst 900mm is.

Hij weet dan ook in elke voor en achtertuin de weg te vinden en is bemand door een ervaren mini kraan machinist.

Ro-Steam Rookproef Detectie

Ronald Gerressen Dienstverlening BV maakt gebruik van de Ro-Steam. De Ro-Steam is geschikt voor vele toepassingen. Zoals het opsporen van lekkages, die stankproblemen veroorzaken, controle van rioleringen op lekkages en verkeerde aansluitingen, optische controle van luchtstromingen in ventilatiekanalen, ontluchtingen e.d., controle op dichtheid van schoorstenen en het opsporen van luchtlekkages in gebouwen (warmteverlies).

Het apparaat perst onder hoge druk een witte nevel in de desbetreffende leiding. Op deze manier kunnen de lekkages eenvoudig worden opgespoord. Dit apparaat is dan ook op een zeer breed terrein inzetbaar.

Kortom, voor rioolklussen groot of klein moet u bij Ronald Gerressen Dienstverlening B.V. zijn!

Bent u geïnteresseerd in deze dienst?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!