Graffitiverwijdering

Ronald Gerressen BV heeft special voor graffitiverwijdering de modernste reinigingstechnieken en vaklieden in huis. In de loop van de jaren hebben wij hier van ons specialisme gemaakt. Graffiti kan vervelend zijn en grote gevolgen afhankelijk van de tekening of tekst. Aarzel u daarom niet om een professional in te huren die deze kan komen verwijderen. Wij staan voor uw klaar 24 uur per dag.


Graffitiverwijdering

Helaas is graffiti niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Openbare gebouwen, viaducten , monumenten en woningen moeten er dagelijks aan geloven. Het verwijderen hiervan is een specialisme. Met behulp van de modernste reinigingstechnieken en milieuvriendelijke removers die wij in huis hebben zijn wij in staat om u snel en vakkundig met onze 24 uurs service van dienst te zijn. Calamiteitennummer 026-3116020. Ook voor de applicatie van anti-graffiti systemen bent u bij ons aan het goede adres.

 

Calamiteitendienst  Contact

 

Graffitiverwijdering Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd. Aanvullende dakwerkzaamheden. gevelreiniging en Graffitiverwijdering Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.  Overige behandelingen Antimosbehandeling Tussen het reinigen en coaten wordt er een antimosbehandeling uitgevoerd. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Impregneren Na de reiniging kan het het dak worden geimpregneerd, de impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen die tot in het hart van de pan doorwerkt. Coaten Middels onze airless spuitapparatuur wordt er met een werkdruk tussen de 100 en 150 bar, de in water oplosbare dakcoating op kunsthars-dispersiebasis aangebracht deze heeft vele voordelen zoals zijn weers, alkalisch en UV -bestendig en waterdampdoorlatendheid tevens bevat deze coating een preventieve werking t.a.v.algen en schimmelaangroei. 5 jaar fabrieksgarantie op de kleur van de verf. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Deze coating is uitermate geschikt voor alle betonnen en keramische dakpannen of asbestcementvrije golfplaten en zijn in de volgende kleuren te verkrijgen. Gevelreiniging en renovatie in Duiven Arnhem Nijmegen. gevelreiniging en Graffitiverwijdering Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Graffitiverwijdering Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen

  • IMG_0542
  • IMG_0546
  • IMG_0547
  • IMG_0549
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4 
Graffitiverwijdering Ronald Gerressen