Periodiek Gevelonderhoud

Bedrijfspanden en gebouwen  verliezen na verloop van jaren hun glans doordat de gevelbeplating vaak van : Natuursteen ,Damwandprofielen ,  Plastisol of gemoffeld gepoedercoat staal , kunststof puien en kozijnen vervuild raken.

Dit vervallen uiterlijk kunt u voorkomen door uw vastgoed periodiek te laten reinigen door de specialisten van Ronald Gerressen B.V.

IMG_1998

Gevelreinigen en Glazenwassen is een vak apart.

Geen gebouw of materiaal is hetzelfde en ieder pand heeft daarom een eigen plan van aanpak nodig. Dat is zeker het geval bij hoogbouw. Sinds enige jaren geldt strenge Arbowetgeving voor werken op hoogte. Ronald Gerressen B.V. beschikt over de juiste materialen en methoden om ieder gebouw, van hoog tot laag, effici├źnt aan te pakken.

Na een reinigingsbeurt waarbij wij het gehele pand, alle gevels , ramen, buitenverlichting, gevelreclame, luifels en puien onderhanden hebben genomen , schittert uw bedrijfspand  weer als nieuw.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Glas en Gevelonderhoud Ronald Gerressen Duiven

Glas en Gevelonderhoud Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd. Aanvullende dakwerkzaamheden. gevelreiniging en Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.  Overige behandelingen Antimosbehandeling Tussen het reinigen en coaten wordt er een antimosbehandeling uitgevoerd. Glas en Gevelonderhoud Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Impregneren Na de reiniging kan het het dak worden geimpregneerd, de impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen die tot in het hart van de pan doorwerkt. Coaten Middels onze airless spuitapparatuur wordt er met een werkdruk tussen de 100 en 150 bar, de in water oplosbare dakcoating op kunsthars-dispersiebasis aangebracht deze heeft vele voordelen zoals zijn weers, alkalisch en UV -bestendig en waterdampdoorlatendheid tevens bevat deze coating een preventieve werking t.a.v.algen en schimmelaangroei. 5 jaar fabrieksgarantie op de kleur van de verf. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Deze coating is uitermate geschikt voor alle betonnen en keramische dakpannen of asbestcementvrije golfplaten en zijn in de volgende kleuren te verkrijgen. Gevelreiniging en renovatie in Duiven Arnhem Nijmegen. gevelreiniging en Glas en Gevelonderhoud Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Glas en Gevelonderhoud Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen