Voor de bestrijding van ongedierte

Heeft u last van boktorren (houtworm), kakkerlakken, wespen, vlooien, ovenvisjes, zilvervisjes, mieren, ratten, muizen, vliegen of ander ongedierte?

Ronald Gerressen staat 24 uur per dag voor u klaar om uw ongedierte probleem te bestrijden door middel van onze calamiteitendienst.

Voor meer informatie:

Klik hier! 

Soorten ongedierte

Er zijn veel verschillende soorten houtbeschadigend ongedierte die dure antieke stukken en zelfs de structuurelementen van een gebouw aantasten. Houtborende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variƫteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout.

Kevers vormen de meest gevarieerde groep insecten insects. Naar schatting zijn 40% van alle beschreven insectensoorten kevers (ongeveer 350.000 soorten) en er worden nog regelmatig nieuwe soorten ontdekt. Hier geven we slechts een aantal levenscycli en gewoonten van deze insecten.

Knaagdieren zoals de bruine rat, zwarte rat en huismuis veroorzaken besmettelijke ziektes en knaagschade, bevuilen voedsel of zijn rustverstorend. De bruine rat is verantwoordelijk voor 75% van de gevallen van kortsluiting! Ratten zijn slim en dat maakt de bestrijding moeilijk. Als ratten voedsel niet vertrouwen laten ze er eerst 1 rat ervan eten. Gaat deze rat dood, dan zal de rest tot 3 generaties erna nooit van dit voedsel eten. Beginnen met het verkeerde gif kan ook snel leiden tot immuniteit. Dan zijn ze moeilijk weg te krijgen. Ronald Gerressen beschikt over verschillende middelen om knaagdieren te vangen, maar vooral om te voorkomen dat knaagdieren uw woning of bedrijfspand bezoeken. Knaagdieren kunnen het beste met behulp van voerkisten bestreden worden.