Voor de bestrijding van ongedierte

Heeft u last van boktorren (houtworm), kakkerlakken, wespen, vlooien, ovenvisjes, zilvervisjes, mieren, ratten, muizen, vliegen of ander ongedierte?

Ronald Gerressen staat 24 uur per dag voor u klaar om uw ongedierte probleem te bestrijden door middel van onze calamiteitendienst.

Voor meer informatie:

Klik hier! 

 

cockroach123

Soorten ongedierte

Er zijn veel verschillende soorten houtbeschadigend ongedierte die dure antieke stukken en zelfs de structuurelementen van een gebouw aantasten. Houtborende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variƫteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout.

Kevers vormen de meest gevarieerde groep insecten insects. Naar schatting zijn 40% van alle beschreven insectensoorten kevers (ongeveer 350.000 soorten) en er worden nog regelmatig nieuwe soorten ontdekt. Hier geven we slechts een aantal levenscycli en gewoonten van deze insecten.

Knaagdieren zoals de bruine rat, zwarte rat en huismuis veroorzaken besmettelijke ziektes en knaagschade, bevuilen voedsel of zijn rustverstorend. De bruine rat is verantwoordelijk voor 75% van de gevallen van kortsluiting! Ratten zijn slim en dat maakt de bestrijding moeilijk. Als ratten voedsel niet vertrouwen laten ze er eerst 1 rat ervan eten. Gaat deze rat dood, dan zal de rest tot 3 generaties erna nooit van dit voedsel eten. Beginnen met het verkeerde gif kan ook snel leiden tot immuniteit. Dan zijn ze moeilijk weg te krijgen. Ronald Gerressen beschikt over verschillende middelen om knaagdieren te vangen, maar vooral om te voorkomen dat knaagdieren uw woning of bedrijfspand bezoeken. Knaagdieren kunnen het beste met behulp van voerkisten bestreden worden.

 

 

Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd. Aanvullende dakwerkzaamheden. gevelreiniging en Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.  Overige behandelingen Antimosbehandeling Tussen het reinigen en coaten wordt er een antimosbehandeling uitgevoerd. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Impregneren Na de reiniging kan het het dak worden geimpregneerd, de impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen die tot in het hart van de pan doorwerkt. Coaten Middels onze airless spuitapparatuur wordt er met een werkdruk tussen de 100 en 150 bar, de in water oplosbare dakcoating op kunsthars-dispersiebasis aangebracht deze heeft vele voordelen zoals zijn weers, alkalisch en UV -bestendig en waterdampdoorlatendheid tevens bevat deze coating een preventieve werking t.a.v.algen en schimmelaangroei. 5 jaar fabrieksgarantie op de kleur van de verf. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Deze coating is uitermate geschikt voor alle betonnen en keramische dakpannen of asbestcementvrije golfplaten en zijn in de volgende kleuren te verkrijgen. Gevelreiniging en renovatie in Duiven Arnhem Nijmegen. gevelreiniging en Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen