Bodem en vloerisolatie

JetSpray van Knauf is een isolatiesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor het isoleren van de onderzijde van begane grondvloeren via de kruipruimte.

Binnen één dag wordt JetSpray door een deskundige installateur aangebracht. Het aanbrengen geeft nagenoeg geen overlast voor de bewoner/gebruiker. Door het gebruik van een natuurlijk bindmiddel is het verlaten van de woning/gebouw tijdens en na het aanbrengen van JetSpray niet nodig. Bovendien draagt Jetspray bij aan een goede binnenluchtkwaliteit.

Het aanbrengen van JetSpray wordt alleen gedaan door Knauf Insulation erkende JetSpray installatiebedrijven. Deze installateurs zijn opgeleid om JetSpray op een juiste wijze aan te brengen. Kwaliteitsinspecteurs van Knauf Insulation staan daarbij garant voor de begeleiding en controle van de juiste uitvoering. Ronald Gerressen B.V. is zo’n erkende installeur. Wij kunnen u adviseren en de vloerisolatie aanbrengen.

Neem vandaag nog contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte!

 

Ronald Gerressen B.V. werk in uitvoering.

Bodem en vloerisolatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Ronald Gerressen B.V. werk in uitvoering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Laag energieverbruik

Ronald Gerressen B.V. beschikt over een inblaasmachine waarmee  losse HR Plus parels  of DI-Chips in de kruipruimte kunnen worden geblazen.

Dit kan gebeuren via het kruipruimteluik of door van buiten af gaten door de fundering te boren en hierlangs de kruipruimte te vullen met de gewenste hoeveelheid parels. Vloer- en kruipruimte-isolatie Naast een prima isolatiewaarde (afhankelijk van de gewenste dikte) werkt een laag ongebonden  HR Plus parels ook nog eens vochtregulerend (drogend) in de kruipruimte

Want wanneer er alleen een isolatielaag wordt aangebracht direct onder de vloer, blijft het proces waarin vocht wordt getransporteerd vanuit de bodem intact. Dit houdt in dat vocht uit de bodem ongemoeid energie kunnen halen uit de omgeving tijdens de fase waarin het veranderd in damp. De energie die hiermee gemoeid gaat is warmte en wordt door de vloer opgenomen. Het overduidelijke resultaat is dat het verschil in temperatuur tussen de leefruimtes en de kruipruimte groter is, terwijl ook het warmteverlies aanzienlijk hoger ligt. Door te investeren in bodemisolatie wordt het proces van vocht naar damp sterk vertraagt, waardoor u niet alleen een stabielere temperaturen zult merken in uw woning, maar ook nog eens een lager energieverbruik kunt merken.

Neem vandaag nog contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte!